Magnesa Rosso Antichi Sapori

9,50

Tipas Raudonas putojantis
Gamintojas ViniSanGiovani
Šalis Italija
Regionas Treviso
Metai 2019
Saldumas pusiau saladus
Vynuogės: vytinta Marzemino , vytinta Raboso,  Malbech, Raboso,  Refosc

Talpa 0,75
Stiprumas 12 % tūrio

Spalva: radona rubino
Kvapas: intensyvus gervuogių, aviečių
Skonis: puikios struktūros, saldžiarūgštis.  Cukraus kiekis 5,5 – 6 gr/l

Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 12 °C.
Rekomenduojama prie: kepinių, kitų desertų
Rekomenduojama laikyti butelyje:  3 metus

750 ml

Liko 6

+Įpakavimas

Taip (3,00)

+Įpakavimas

Taip (3,00)

12,50